Beste klanten,

Met trots laat ik jullie weten dat Le Bistrot d’Alizè deze week zijn 10ste verjaardag viert!

Maar het begon allemaal al veel vroeger, als kind groeide ik namelijk op in de zaak van mijn moeder en daar kreeg ik de horecamicrobe te pakken.
Ik was toen al niet weg te slaan uit de keuken en ieder weekend, iedere vakantie hielp ik mee met onze kokkin. Zo ontwikkelde ik stilaan mijn liefde voor het koken en enkele jaren later droomde ik van mijn eigen zaak waar ik mijn passie voor het vak kon delen met andere mensen. Ik starte mijn zoektocht naar een leuk pand en kwam per toeval in Wetteren terecht, waar een oude schuur stond over te nemen. Al vanaf het eerste ogenblik voelde ik aan dat dit de perfecte locatie was om mijn droom te verwezelijken en met man en macht toverden we de oude donkere schuur om tot een gezellige en warme zaak. Al vlug wisten heel wat Wetteraars ons te vinden en Le Bistrot d’Alizè was geboren.

Vandaag, 10 jaar later is den Alizè uitgegroeid tot een bloeiende zaak met een groot vast clienteel dat ons steeds trouw blijft bezoeken. Ik ben dan ook zeer fier dat onze zaak een gevestigde waarde is geworden in Wetteren en wil graag al onze trouwe klanten bedanken daarvoor.

Daarnaast wil ik ook de twee belangrijkste mensen in mijn leven bedanken: mama en Jasper, want zonder jullie dagelijkse steun had ik nooit zo ver gestaan! ❤️❤️

Ook mijn team verdiend een pluim om iedere week weer paraat te staan en alle mensen op hun wenken te bedienen! bedankt mannen!!

Uiteraard stopt het hier niet, integendeel, als het aan mij ligt doen we er nog eens 10 jaar bij!

Om onze 10 jaar te vieren en al onze trouwe klanten te bedanken trakteer ik de komende week op een gratis glaasje bubbels, allen welkom dus!!

groetjes

Sven

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sven en zijn team heten u van harte welkom op de website van 'Le Bistrot d'Alizé'!

Ons koffie-eethuis is gelegen aan de Massemsesteenweg en is vlot bereikbaar. De verfijnde bistrokeuken verwent u met allerhande gerechten naar ieders smaak.
De prijs/kwaliteit verhouding is de belangrijkste pijler. Wij werken uitsluitend met verse producten en selecteren voor u de beste kwaliteit.
De vaste menukaart wordt regelmatig aangevuld met diverse suggesties.

Wil u een feest geven of een andere bijeenkomst organiseren? (familiefeest, vergadering, communiefeest, kaas- en wijnavond, thema-avond,...) Dan bent u bij ons
aan het juiste adres! Wij bekijken samen met u wat uw wensen zijn en stellen op basis daarvan een menu op maat voor u samen. Vraag gerust naar meer info.

Nieuw:  Vanaf heden kan u bij ons ook terecht voor koffietafels en rouwmaaltijden. Wij bieden verschillende formules op maat aan.

OPENINGSUREN:

Woensdag:   12.00 tot 14.00 / 18.00 tot 21.30 - Opgelet ! Gesloten op woensdag gedurende juli en augustus ! 
Donderdag:  12.00 tot 21.30
Vrijdag:          12.00 tot 22.00
Zaterdag:       12.00 tot 22.00
Zondag:         12.00 tot 22.00
Gesloten op maandag en dinsdag